GRANIT WEBÁRUHÁZA GRANIT-al való együttműködésünk központi eszköze a webáruház. A webáruház a kereskedők munkáját támogatja a termék árának és megrendelhetőségének közvetlen megjelenítésétől, a termék keresést követő kényelmes megrendelésen át, egészen a rendelési folyamat aktuális státuszának követéséig. Ezen felül a szakkereskedők itt mindig aktuális információkat és előnyös ajánlatokat találhatnak - a nap bármely órájában, amikor csak óhajtják.
További érveket jelentenek az online kínálat használatára a részletes "szétrobbantott" műszaki rajzok, a rajzból közvetlenül elérhető rendelési funkcióval. A webáruház 4.380.250 árucikket kínál megrendelésre függetlenül attól, hogy eredeti vagy utángyártott alkatrészről van e szó.


82% -os online rendelési arány
Napjainkban az összrendelések több mint 82 százaléka interneten keresztül érkezik be. A megrendelhetőség és az ár gyors kijelzése teszi a GRANIT webáruházból való rendelést ily vonzóvá.
A GRANIT-nál a megrendeléseket kényelmesen és könnyen áttekinthetően lehet adminisztrálni. A nem végigvitt, megszakított rendeléseket a rendszer automatikusan menti. A bevásárlólisták alkalmazása lehetővé teszi Önnek, hogy rendeléseket hosszabb időtartam alatt állítson össze vagy, hogy bevásárlólistákat bizonyos célok miatt mentsen el és ismételten felhasználhasson.


Aktuális információk
Aktuális információk és ajánlatok egyetlen pillanat alatt.

Egyszeru rendelés
Egyszerű rendelés az ár és a megrendelhetőség direkt kijelzésével.

keresés keresoszavak
Gyors termék keresés keresőszavak, összehasonlítási- és termékszámok számára.

szétrobbantott
Részletes "szétrobbantott" műszaki rajz nagyítási- (zoom) és direkt rendelés funkcióval.Szállítás csak a szakkereskedők által

FIGYELEM: Kizárólag csak a szakkereskedőket látjuk el áruval! Ha Ön új ügyfél, szerezzen itt információt kínálatunkról, tesztelje kötelezettségmentesen webáruházunkat vagy tájékozódjon részletesen cégünkről! Kérjük a végvásárlókat, hogy forduljanak közvetlenül az Önökhöz földrajzilag legközelebb eső kereskedőhöz.  >> kereskedő keresése