MMWeber bemutatkozásMM Weber Kft. a GRANIT PARTS általános importőre Magyarországon!
 

 

A GRANIT PARTS az európai pótalkatrész-ellátás egyik, meghatározó szerepet betöltő szolgáltatója. A kínálat 150.000 keresett mezőgazdasági terméket ölel fel, mely 12 különböző katalógusban, a részleteket tartalmazva, az összes műszaki információval együtt kerül bemutatásra. A katalógusok magyar nyelvűek és díjmentesen állnak minden mezőgazdasági gép kereskedő rendelkezésére. Emelett az Önök szolgálatába állítjuk az újonnan kifejlesztett webáruházunkat is. A webáruháznak köszönhetően nem csak az Önök munkája fog lényegesen leegyszerűsödni, hanem egy több mint 4.380.250 terméket (eredeti alkatrészekkel bezárólag) tartalmazó adatbank is elérhető lesz. Szinte az összes pótalkatrészt jutányos áron, egyszerűen lehet így megrendelni. A megrendelt árut a GRANIT - központi raktárban csomagolják és akár 24 órán belül le is szállítják.

A GRANIT PARTS magyarországi partnereként és általános importőreként próbáljuk a magyar piac sajátosságait és adottságait mindig figyelembe venni és ezt a katalógusok állandó továbbfejlesztésébe és bővítésébe beáramoltatni.

A SAPHIR mezőgazdasági gépek olyan termékek, melyeket kizárólagosan a magyar piacon értékesítünk. Még több információt talál a.  >> Mezőgazdasági gépek